Велики јубилеј 50. година наше школе “Милоје Павловић”

Велики јубилеј 50. година наше школе “Милоје Павловић”

Велики јубилеј 50 година постојања ОШ „ Милоје Павловић“, свечано је обележен у петак 24. новембра 2023.год. у 12 h у просторијама школе.
Поводом обележавања овако важног јубилеја запослени су урадили монографију о школи, снимили филм о постанку и раду школе, као и кратак филм о биографији самог НХ Милоја Павловића чије име школа са поносом носи. Такође је у школској сали одржана пригодна приредба на којој су ученици наше школе поред рецитала извели и мјузикл „ Црвенкапа“. Учешће на приредби имали су и наши другари из ОШ „ Мирослав Антић“ са својим хором.
Одржан је и литерално- ликовни сусрет „ Поруком и сликом ти желим рећи“, под називом „ Мост повезује и спаја“. На конкурсу су учествовали ученици из ОШ „Уједињене нације“, ОШ „Љуба Ненадовић“, ОШ „Стефан Дечански“ и Техничка школа у Железнику. Награђени ученици добили су похвалнице.
Свечаном пријему и приредби присуствовао је велики број званица. Све присутне је поздравила директорка школе Александра Буковица и том приликом уручила захвалнице пензионерима и пријатељима школе.
Тог дана школа је изгледала посебно и свечарски достојно датуму који обележава и репутацији коју носи.