Документа набавке

Пријатељско место за аутизам

Наша школа остварује успешну сарадњу са "Македонским научним удружењем за аутизам". Група наших наставника дефектолога заједно са директорком је у посети ресурсном центру у Скопљу. Успешно представљање наше школе, узевши учешће у пројекту " Пријатељско место за аутизам" , тако нас означивши на мапи Европе.

Изложба на Светосавском платоу

На традиционалној продајној изложби на Светосавском платоу, на празник коме се деца радују Врбици, изложили смо радове које су направиле вредне руке наших ђака уз помоћ својих родитеља и наставника.

Спортска радионица “Срцем до победе”

ОШ Милоје Павловић у сарадњи са Удружењем "Хил Фамилија" организује спортско друштвену радионицу за децу са сметњама у развоју уз подршку професионалних спортиста и јавних личности. 06.04 - 31.05 2022.

Међународни дан особа са Дауновим синдромом

Поводом обележавања међународног дана особа са Дауновим синдромом ученици наше сколе су приредили лепо дружење кроз музичке и спортске радионице. Гости су нам били ученици ОШ Милена Павловић Барили из Београда.

Дани дефектолога Србије

Овогодишња међународна стручно научна конференција "Дани дефектолога Србије", традиционално се одржавала на Златибору. Централна тема ове године је била:"Теорија и пракса спец.едукације и рехабилитације." Наша директорка и наставници узели су активно учешће на конференцији са следећим радовима које су успешно презентовали: 1."Неинтегрисани примитивни рефлекси код деце са проблемима у учењу и развојним сметњама". (А.Буковица) 2. [...]

Ерасмус плус пројекат

30.12.2021.год. Одржан је први радни састанак тима задуженог за реализацију нашег Ерасмус плус пројекта. "Inclusion through social skills for learners with autisms and intellectual impairments."

Посета стадиону Рајко Митић

Наши ученици су 06.12.2021. год посетили стадион Рајко Митић и упознали се са фудбалерима ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ. Хвала момцима на топлом пријему и дружењу са нашим ученицима, сви им желимо срећан пут и добре резултате у Европи и домаћем првенству. Спортски поздрав!

Регионално такмичење у Атлетици

Регионално такмичење у Атлетици за ученике основних и средњих школа, за дечаке и девојчице, одржано је 28.10.2021. год. на атлетском стадиону РЗС на Кошутњаку. Ученици наше школе су освојили 5. медаља у индивидуалном пласману и екипно друго и треће место. Врло успешан дан за наше дечаке и девојчице. Хвала свма на учешћу, колегама на сарадњи. [...]

Регионално такмичење у малом фудбалу

Регионално такмичење у малом фудбалу за ученике основних и средњих школа са сметњама у развоју, одржано је 29.09.2021. год. на фудбалским теренима ЈП Ада Циганлија. Такмичење је посетило више од 60 учесника са територије града Београд и околине. Нашу школу је представљала мушка и женска екипа. Уз поштовање свих епидемиолошких мера, проглашени су победници основних [...]

Свечани пријем првака

Свечани пријем првака у ОШ Милоје Павловић 01.09.2021. год у 17h. Добро нам дошли драги другари!